Рецепт Простий сирник фото

Простий сирник
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця , Крупи
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Сирники
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кожній господині варто знати, як приготувати простий сирник. Така випічка підійде в якості перекусу або доповнення до чаювання. За бажанням родзинки в сирники можна замінити ягодами або горіхами.

Опис приготування:

Як і в більшості випадків, деякі інгредієнти цього рецепта можна замінити, наприклад, родзинки можна замінити горіхами, цукатами, ягодами або іншими сухофруктами. Також ви можете додати промитий мак в сирну масу. Подавати такий сирник можна як в теплом, так і в холодному вигляді, полив його шоколадним сиропом, варенням або помадкою. Процес приготування такого сирник не займе у вас більше однієї години, а випічка виходить дійсно ніжною і соковитою.

  • Сир будь-якої жирності - 500 грам
  • Цукор - 70 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Крем 20-30% жирності - 100 грам
  • Манька - 50 грам
  • Крохмаль - 10 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
простий сирник - фото крок 1
1. Сир змішайте з допомогою блендера з цукром і ванільним цукром до однорідної маси. Додайте яйця і сметану, знову змішайте.
простий сирник - фото крок 2
2. Додайте манку, крохмаль, розпушувач і родзинки, ретельно перемішайте лопаткою. Якщо сир дуже вологий, додайте ще столову ложку крохмалю.
простий сирник - фото крок 3
3. Форму для випічки вистелити пергаментним папером і вилийте в неї сирну масу. Надішліть сирник в розігріту до 160 градусів духовку на 40 хвилин.
простий сирник - фото крок 4
4. Вимкніть духовку, відкрийте дверцята і залиште на 15 хвилин. Потім залиште сирник в формі на 15 хвилин при кімнатній температурі. Смачного!

Схожі рецепти