Сирні вушка
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів солодкого домашньої випічки пропонуємо ну дуже смачний рецепт, як приготувати сирні вушка. Таке печиво розійдеться прямо з дека, тому робіть його побільше, особливо для дітей.
З сиру можна робити не тільки запіканки або чизкейки, а й смачне печиво. Головна особливість такої випічки в тому, що сир додається відразу в тісто, але якщо цього не знати, то ніколи не скажеш, що він там є. Вушка виходять дуже смачними і пишними, з апетитною рум'яною скоринкою. Дуже смачно буде їсти таке печиво з молоком або какао.
- Маргарин - 250 грам
- Сир - 250 грам
- Борошно - За смаком
- Цукор - За смаком

1. Маргарин заздалегідь дістаємо з холодильника, його можна замінити маслом. У мисці виделкою розминаємо сир, до нього викладаємо розм'якшений маргарин. Додаємо борошно, скільки візьме тісто (щоб не липнуло до рук). Приготоване тісто відправляємо на 60 хвилин в холодильник.

2. Дістаємо тісто з холодильника і розгортає пластом в товщину 3-5 міліметрів. Склянкою або іншою формою вирізаємо кружечки.

3. У миску насипаємо цукор, кожен кружечок з одного боку обмакиваем в цукор, звертаємо навпіл, а потім ще навпіл. Потім знову мачає в цукор.

4. Так проробляємо з кожним кружечком і складаємо їх на деко з пергаментом, що змазаний трохи маслом.

5. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин, до появи рум'яної скоринки. Смачного!