Рецепт «сирні вушка» печиво фото

«сирні вушка» печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Вершкове масло
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 30
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Не знаю, як використовувати сир? Можу вам підказати хороший, а головне простий рецепт, як приготувати «Сирні вушка» печиво. Запевняю, що труднощів з їх ліпленням і випічкою у вас не виникне.

Опис приготування:

Це печиво ще називають «Гусячі лапки». Для нього підійде магазинний або домашній сир, а також можна використовувати трохи подкісшій сир. До нього можете додати корицю, ваніль. Якщо використовувати міксер, то з тестом буде легше працювати (він добре розбиває грудочки в однорідну масу).

  • Сир - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукровий пісок - 1/3 склянки
& Quot; Сирні вушка
1. У чашу міксера викладіть вершкове масло і сир, гарненько розімніть все в однорідну масу. Додайте борошно і розпушувач, замісіть тісто і відправте його в холодильник на кілька годин. Дістаньте охолоджене тісто і розкачайте тонко, виріжте кружечки.
& Quot; Сирні вушка
2. В окрему миску насипте цукровий пісок, візьміть кожен кружечок тіста і складіть його навпіл, умочіть в цукор і знову навпіл.
& Quot; Сирні вушка
3. Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього печиво, відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Печиво готується дуже швидко, дивіться, щоб не згоріло.
& Quot; Сирні вушка
4. Перекладіть випічку з дека в тарілку, перед подачею на стіл остудіть.

Схожі рецепти