Рецепт Сирні печива фото

Сирні печива
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Сир не тільки смачний, але корисно. Тому чим більше ви його їсте в будь-якому вигляді, тим краще. На цей раз я покажу, як приготувати сирні печива з лимонним ароматом. Легко і швидко!

Це печиво мої домашні розмітають за лічені хвилини. У мене зазвичай виходить близько 30 штучок, але надовго їх не вистачає Щоб було ще смачніше, з'єднайте сир з улюбленим джемом або сиропом. Впевнена, що цей рецепт стане і вашим улюбленим теж.

  • Вершкове масло - 1 Склянка
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сир - 1 Склянка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1
Розм'якшене вершкове масло збийте міксером, поки маса не посвітлішає і не збільшиться в об'ємі. Частинами введіть цукор в масло і продовжуйте збивати міксером до розчинення цукру.
2
Belloc відділи Желтков. Збийте жовтки до світлої піни, додайте сіль, столову ложку лимонного соку і столову ложку натертої цедри лимона.
3
Просійте борошно, надішліть її до збитим жовтків і маслу. Замісити тісто.
4
Застелите пергаментом деко і викладайте на нього кульки з тіста розміром з абрикос. Пальцем або більш підходящий предметом зробіть поглиблення в центрі кожного печива для начинки.
5
При температурі 180 градусів запікайте печеньки 18-20 хвилин. Потім вийміть їх з духовки і наповніть поглиблення начинкою. Для цього сир з ванільним цукром збийте міксером.
6
Поверніть печиво в духовку на 2-3 хвилини, щоб запекти сир. Перед подачею притрусіть цукровою пудрою.

Схожі рецепти