Сирні печива
(покроковий рецепт з фото)
Сир не тільки смачний, але корисно. Тому чим більше ви його їсте в будь-якому вигляді, тим краще. На цей раз я покажу, як приготувати сирні печива з лимонним ароматом. Легко і швидко!
Це печиво мої домашні розмітають за лічені хвилини. У мене зазвичай виходить близько 30 штучок, але надовго їх не вистачає Щоб було ще смачніше, з'єднайте сир з улюбленим джемом або сиропом. Впевнена, що цей рецепт стане і вашим улюбленим теж.
- Вершкове масло - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сир - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1
Розм'якшене вершкове масло збийте міксером, поки маса не посвітлішає і не збільшиться в об'ємі. Частинами введіть цукор в масло і продовжуйте збивати міксером до розчинення цукру.
2
Belloc відділи Желтков. Збийте жовтки до світлої піни, додайте сіль, столову ложку лимонного соку і столову ложку натертої цедри лимона.
3
Просійте борошно, надішліть її до збитим жовтків і маслу. Замісити тісто.
4
Застелите пергаментом деко і викладайте на нього кульки з тіста розміром з абрикос. Пальцем або більш підходящий предметом зробіть поглиблення в центрі кожного печива для начинки.
5
При температурі 180 градусів запікайте печеньки 18-20 хвилин. Потім вийміть їх з духовки і наповніть поглиблення начинкою. Для цього сир з ванільним цукром збийте міксером.
6
Поверніть печиво в духовку на 2-3 хвилини, щоб запекти сир. Перед подачею притрусіть цукровою пудрою.