Сирні млинці з карамелевими яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати млинці знають, мабуть, багато, але ось зробити їх ще й корисними - це треба постаратися! Сир, без сумніву, дуже корисний. Так чому б не спробувати включити його до складу балонів!
Камельние яблука - відмінна начинка для млинців. І соковитий, і ароматний, і дуже смачно! Також в карамель можна додати ароматні прянощі, наприклад, корицю або імбир. За бажанням загорнуті млинці можна додатково обсмажити на сковороді до хрусткої скоринки. Подавайте млинці зі сметаною або варенням і насолоджуйтеся!
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 6 Ст. Ложок(3 в тісто, 3 в начинку)
- Сир - 180 грам
- Рослинна олія - 20 грам
- Кефір - 1 склянок
- Вода - 1 склянок (окріп)
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 1 склянок
- Яблуко - 4-5 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
З'єднайте сир, яйця, цукор, рослинне масло і кефір. Перемішайте.
Борошно просійте. Додайте соду.
Введіть борошно в тісто. Додайте окріп. Добре перемішайте, щоб не було грудочок. Залиште тісто постояти хвилин на 15.
Посмажте млинці.
Для приготування яблучної начинки розтопіть на сковороді вершкове масло. Додайте цукор і доведіть до повного його розчинення, помішуючи.
Додайте нарізані яблука і тушкуйте їх в карамельному соусі хвилин 10-15.
Начинку трохи остудіть, викладіть на млинці і загорніть.
Приємного чаювання!