Сирні пиріжки з яблуками і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочеться з вами поділитися, як приготувати сирні пиріжки з яблуками і родзинками. Рецепт ідеальний, якщо у господині немає часу для дріжджового тіста, з розряду "швидко і смачно" .
Самі ідеальні поєднання смаків з'єднуються в моєму рецепті: обкладинка, яблуко, родзинки, сир ... Це все те, що так люблять і дорослі, та діти. Спробуйте спекти такі пиріжки для своєї сім'ї, порадуйте близьких ніжною, смачною і м'якою випічкою з соковитою і солодкою начинкою.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сир - 250 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яблука - 3-4 штук
- Ізюм - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Дрібно наріжте яблука, промийте і замочіть родзинки, яблука змішайте з просушеним родзинками і посипте все корицею. Якщо дуже любите солодке, то в начинку можна ще додати пару ложок цукру.
Змішаємо сир, яйця і сметану разом до однорідності. Борошно в окремому склянці (або мисці) змішайте з розпушувачем і сіллю. Змішайте сирну масу з борошном, замішуючи щільне еластичне тісто. Тільки не переборщіть з борошном, краще трохи сильніше присипати стіл при розкачування.
Виріжте кола блюдцем або невеликий чашкою, викладайте в центр начинку. Zaleplivayte кінець, сформуйте пиріжок і викладіть його на застелений папером деко швом вниз.
Змастіть верхівки пиріжків трохи збитим яйцем, відправте запікатися в духовку при 180 градусах до зарумянивания.
Змастіть верхівки пиріжків трохи збитим яйцем, відправте запікатися в духовку при 180 градусах до зарумянивания.