Сирні млинці з кунжутом і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Тоненькі найніжніші млинці з ароматною сирною начинкою - прекрасний вибір для сімейного сніданку або чаювання. Сподобаються такі млинці і дітям, і дорослим. А готуються вони дуже просто.
Самі млинці рекомендую готувати за вказаною рецептом, а ось з начинкою можна поекспериментувати: наприклад, замість родзинок можна використовувати будь-які інші сухофрукти. І якщо зовсім спростити приготування, то для начинки можна взяти вже готову сирну масу.
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки (тісто)
- Молоко - 1 Склянка (тісто)
- Куряче яйце - 2 штуки (тісто)
- Цукор - 2 Ст. Ложки (тісто)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
- Кунжут - 1 Ст. Ложка (тісто)
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки (тісто)
- Масло рослинне - 100 мілілітрів (для обсмажування)
- Сир - 500 грам (начинка)
- Куряче яйце - 1 штука (начинка)
- Цукор - 2 Ст. Ложки (начинка)
- Ізюм - 50 грам (начинка)
- Сіль - 1 щіпка (начинка)
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка (начинка)
1. Яйця збийте з цукром, сіллю і ванільним цукром.
2. Додайте тепле молоко. Перемішайте.
3. Порціями додайте борошно.
4. Все добре перемішайте, щоб не було грудочок.
5. Додайте в тісто рослинне масло і випікайте. Сковороду змажте маслом, Вилийте тісто Polovnik, рівномірно розподіліть по сковороді і відразу посипте кунжутом. Потім переверніть млинець і запечіть з іншого боку.
6. Змішайте всі інгредієнти для начинки.
7. Покладіть млинець кунжутом вниз, викладіть ложку начинки і загорніть.
8. Викладіть млинчики з сиром в сковороду і обсмажуйте до золотистого кольору.
9. Смачного!