Сирне печиво «трояндочки»
(покроковий рецепт з фото)
Сирне печиво "трояндочки" приголомшливо виглядає, воно повітряне! Сир робить його м'яким, масло - в міру вологим і ароматним, а цукор, яким печиво посипають, - не тільки солодким, але і красивим.
Мама навчила мене, як приготувати сирне печиво «Трояндочки». Для його приготування необхідний мінімум інгредієнтів, випікається воно швидко і легко. Крім того, ви можете використовувати сир з кислинкою, бо сода відмінно з нею бореться і печиво залишиться солодким. Дуже смачне, ніжне і гарне печиво, порадуйте їм своїх близьких! Цей рецепт стане одним з ваших улюблених, не сумнівайтеся.
- Сир - 400 грам
- Олія - 200 грам (або маргарину)
- Борошно з розпушувачем - 1, 5-2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Сир перетріть через сито, додайте до нього розм'якшене масло і перемішайте.
3. Додайте борошно, замісіть тісто.
4. Помістіть тісто в плівку, залиште його в холодильнику мінімум на 2 годину.
5. З тіста зробіть невеликі коржі, обваляйте їх в цукрі і скрутіть у вигляді пелюстків.
6. Викладіть печиво на застелений пергаментним папером деко, випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.
7. Смачного!