Печиво «трояндочки» з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом приготування печива "трояндочки" з горіхами. Дивлячись на цю красу, може здатися, що готувати цю страву складно. Але це зовсім не так! Інгредієнти прості і доступні, раджу!
Перед вами простий рецепт печива "трояндочки", і я з радістю вам розповім, як треба готувати цю випічку. Нічого складного тут немає, ось тільки не рекомендую брати листкове дріжджове тісто, так як воно може при випічці сильно роздутися в найнесподіваніших місцях. Якщо вам все-таки дісталося таке пишне тісто, просто проткніть в декількох місцях кожен "пелюстка" трояндочки. Бажаю удачі!
- Тісто листкове - 500 грам
- Горіхи волоські мелені - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком (для прикраси)
1. Горіхи підсмажити на сухій сковороді, а потім кілька остудити. Змішаємо з цукром і корицею, растолчем в ступі або за допомогою качалки.
2. Тісто разворозім, виріжемо з нього кружечки. Складіть їх внахлест по 4 шт. І притисніть пальцем по центральній лінії.
Промажем медом, на перше коло викладемо начинку, skataem тісто ruletom. Далі посередині вироби натиснемо пальцем, спліт popolam. Зріз защипніть.
Промажем медом, на перше коло викладемо начинку, skataem тісто ruletom. Далі посередині вироби натиснемо пальцем, спліт popolam. Зріз защипніть.
3. Отримані трояндочки викладаємо на потівень і отправіляем запікатися при 200 градусах приблизно 20-30 хвилин, поки виріб не стане рум'яним.
4. Ось так виглядає готове печиво. Посипаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу!