Сирна запіканка з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Залишилися вчорашні макаронні вироби? Тільки не викидайте їх. Зараз ви приготуєте прекрасну і просту сирну запіканку з вермішеллю, яка нагадає вам дитинство і легко вгамує голод.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати сирну запіканку з вермішеллю, досить буде залишків вчорашніх макаронних виробів, трохи сиру і молока. Приготовану страву сподобається вашим діткам і зайвий раз нагадає, що смачні і солодкі страви теж бувають корисними. Десерт прикрасить сімейну вечерю, вранці дітвора з апетитом поснідає, а в денний час використовуйте запіканку для перекусів.
- Сир - 1 штука
- Цукор - За смаком
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вермішель - 100 грам
1. Перед тим як приготувати сирну запіканку з вермішеллю, подбайте про макаронних виробах. Знадобляться залишки вчорашнього вечері (або приготуйте нові). Розітріть сир з цукром. Додайте молоко, все перемішайте.
2. Всипте в сир борошно, vbeyte яйця. Додайте ванілін, а також, якщо мається, родзинки. Все добре перемішайте. Додайте в вермішель сирну масу, добре перемішайте.
3. Змастіть форму маслом. Викладіть в неї отриману масу. Збийте яйце. Промажьте їм запіканку зверху. Випікайте 20 хвилин в духовій шафі при температурі 150 градусів. Готовність перевіряйте візуально, періодично поглядаючи за процесом приготування.
4. Готову страву дістаньте з духовки. Накрийте кришкою і витримайте так ще 15 хвилин. За цей час верхня скоринка запіканки стане м'якою і смачною. Запіканка готова. Смачного!