Сирна ватрушка з пісочного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите сиркові десерти з ягодами, гріх пройти повз рецепта сирної ватрушки з пісочного тіста! хрустка основа, ніжна начинка з сиру з вишнею ... Ніхто не встоїть перед такою ватрушки!
Щоб приготувати сирну ватрушку з пісочного тіста, раджу взяти хороше масло (жирністю 83-85 %). Ви можете, звичайно, замінити його на маргарин, але ефект буде дещо іншим. До речі, якщо сир ви використовуєте жирний, досить буде одного яйця. Таку сирну ватрушку ви можете готувати і без вишні, теж виходить дуже смачно.
- Вершкове масло - 200 грам (або маргарину)
- Борошно - 400 грам
- Цукор - 100 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сир - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вишня - 150 грам
Увімкніть духовку, дайте їй розігрітися до 180 градусів.
М'яке вершкове масло розрізати на кубики. Додайте борошно, цукор і соду.
М'яке вершкове масло розрізати на кубики. Додайте борошно, цукор і соду.
Перетріть тісто руками в крихту, пісочне тісто готове.
Сир змішайте з яйцями і вишнею. Якщо вишня кисла, а сир несолодкий, додайте цукор за смаком.
Застелите форму для випічки пергаментом, викладіть в неї половину наявного тесту, розрівняйте.
Поверх тесту викладіть начинку.
Зверху викладіть другий половину тіста.
Надішліть в розігріту духовку на 30-40 хвилин.
Подавайте готову сирну ватрушку на пісочному тісті, коли вона повністю охолоне. Так буде легше її нарізати.
Смачного!
Смачного!