Сирна паста з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна сирна паста з зеленню готується за 5-7 хвилин, не вірите? Спробуйте! Таку пасту можна намазувати на бутерброди, які в свою чергу підійдуть на сніданок або полуденок. Рекомендую!
Перед вами простий рецепт приготування сирної пасти з зеленню. Це просто пречудова корисна закуска, яка гормонічна буде на будь-якому столі. Вживати її можна в будь-який час дня. Спробуйте! рецепт, як приготувати сирну пасту з зеленню знайдіть нижче.
- Сир - 200 грам (у мене 5% жирності)
- Зелень - пучок Штук (кріп, петрушка, сушена зелень, Braai)
- Спеції - За смаком (у мене суміш прянощів з сіллю. Якщо у вас без солі, додайте її окремо, одну дрібку приблизно)
- Часник - 1 зубчик
- Йогурт без добавок - 1-2 Ст. Ложок (або молоко)
Насамперед підготуємо всі необхідні інгредієнти. Зелень промийте та висушіть, подрібніть її трохи і покладіть в мисочку. Також я додала сушений базилік (велику дрібку, можна і більше). Зелень взагалі можна використовувати різну: стандартні петрушку з кропом, Kinzu, чебрець, свіжий базилік і багато іншого, на що вистачить вашої фантазії. Зубчик часнику порубати і додайте до зелені.
Слідом додаємо 200 грамів сиру. По суті відсоток жирності сиру може бути будь-яким, у мене ось, наприклад, 5%. Йогурт або молоко можна і не використовувати, але я їх використовую для кращого подрібнення і приємною консистенції. У мене зазвичай йде 1-2 ложки. Але, знову ж таки, ви краще дивіться, яка консистенція майбутньої пасти вас більше влаштовує. Додайте також сіль і спеції (прянощі). Ретельно подрібніть все за допомогою блендера.
Вуаля! Все готово. Подавайте готову сирну пасту з зеленню до столу. Смачного!