Рецепт Сир в мультиварці «Redmond» фото

Сир в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Не секрет, що молочні продукти, приготовлені вдома, набагато краще куплених в магазині, т.К. Не містять консервантів і інших шкідливих речовин. Мультиварка спрощує приготування будь-якої страви.

Опис приготування:

Плюси приготування цієї страви в мультиварці"Редмонд" не тільки швидкість і легкість, але ще і в тому, що керамічне покриття чаші нe впливає негативно на структуру і смак їжі, її можна легко помити.

1. Для приготування сиру в мультиварці"Редмонд" нам знадобиться кисле молоко, яка не встигло ще перетворитися в сироватку. Виливаємо його в чашу мультиварки. У невеликій мисці збиваємо яйце, змішане з сіллю, додаємо до молока.

2. Закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим"Випічка" з 20 хвилин. Після закінчення часу відкриваємо кришку. З молока повинна утворитися сироватка.

3. Беремо каструлю, зверху кладемо друшляк, накриваємо друшляк марлею так, щоб кінці її звисали. Виливаємо сироватку з чаші в друшляк.

4. Далі загортаємо краї марлі і кладемо наверх прес. Ми залишаємо на 1 - 2 годину. Чим більше сир буде лежати під пресом, тим більше сухим ставатиме.

Сир готовий. Смачного!

  • Яйце - 1 штука
  • Кисле молоко - 1 літр(3, 5 % жирності)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
Плюси приготування цієї страви в мультиварці"Редмонд" не тільки швидкість і легкість, але ще і в тому, що керамічне покриття чаші нe впливає негативно на структуру і смак їжі, її можна легко помити.

1. Для приготування сиру в мультиварці"Редмонд" нам знадобиться кисле молоко, яка не встигло ще перетворитися в сироватку. Виливаємо його в чашу мультиварки. У невеликій мисці збиваємо яйце, змішане з сіллю, додаємо до молока.

2. Закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим"Випічка" з 20 хвилин. Після закінчення часу відкриваємо кришку. З молока повинна утворитися сироватка.

3. Беремо каструлю, зверху кладемо друшляк, накриваємо друшляк марлею так, щоб кінці її звисали. Виливаємо сироватку з чаші в друшляк.

4. Далі загортаємо краї марлі і кладемо наверх прес. Ми залишаємо на 1 - 2 годину. Чим більше сир буде лежати під пресом, тим більше сухим ставатиме.

Сир готовий. Смачного!

Схожі рецепти