Рецепт Швидкий рецепт «Наполеона» фото

Швидкий рецепт «Наполеона»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки , Листкове тісто , Молоко
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження
Випічка , Солодке , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я не по-чуток знаю, як багато часу і праці необхідно, щоб приготувати листкове тісто, тому поділюся з вами швидким рецептом"Наполеона" зі спрощеним варіантом листкового тісто!

Опис приготування:

Приготувати традиційний торт"Наполеон" можна і без листкового тіста, він вийде дуже смачним, якщо використовувати спрощене листкове тісто. За смаком такий"Наполеон" не відрізниш від оригінального, а на вигляд вони абсолютно не відрізняються. Якщо заварний крем виходив у вас занадто густим, додайте до нього трохи вершків. Також рекомендую добре пропікати коржі, щоб вони вийшли хрустким, це додасть торту родзинку, адже вони будуть поєднуватися з дуже ніжним і ароматним кремом.

  • Борошно - 1 кілограм
  • Масло слівчоное - 0, 5 кілограма
  • Жовток - 6 штук(2 шт в тісто, 4 шт в крем)
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода крижана - 400 мілілітрів
  • Цукор - 200 грам
  • Вершки 33% - 200 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - За смаком
швидкий рецепт
1. Приготуйте тісто: жовтки змішайте з оцтом, сіллю і перемішайте. Додайте крижану воду, перемішайте і поставте в холодильник.
швидкий рецепт
2. Борошно змішайте з нарізаним крижаним вершковим маслом і за допомогою блендера перебити до стану крихти. Зробіть в центрі борошна зробіть поглиблення, влийте в нього рідку частину інгредієнтів (без льоду) і замісіть тісто, починаючи від країв до центру.
швидкий рецепт
3. Замішуйте тісто швидко, щоб масло під руками не розтануло. Готове тісто розрізати на сім частин і кожну загорніть в харчову плівку. Надішліть тісто в холодильник на 1 час.
швидкий рецепт
4. Розкачайте тісто на добре присипаному борошном столі, виріжте в формі майбутніх коржів і зробіть проколи вилкою. Випікайте на пергаментному папері в розігрітій до 180 градусів 3-4 хвилини.
швидкий рецепт
5. Приготуйте крем: в жовтки додайте цукор, ванільний цукор і добре перемішайте міксером. Додайте борошно, крохмаль і знову перемішайте міксером.
швидкий рецепт
6. Додайте отриману масу в кипляче молоко, вливаючи її тонкою цівкою і постійно помішуючи. Зменшіть вогонь і варіть до загустіння. Вершки злегка збийте міксером і додайте в крем, щоб зробити його трохи рідині.
швидкий рецепт
7. Перемажьте коржі кремом і посипте подрібненими горіхами. Залиште торт на ніч у кімнаті, накривши його харчовою плівкою або рушником. Смачного!

Схожі рецепти