Рецепт Коржі для «Наполеона» фото

Коржі для «Наполеона»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей
Випічка, Торти, Наполеон

Незважаючи на тисячі різних рецептів випічки, традиційні тортики люблять і роблять дуже багато. Для справжніх шанувальників класичної російської кухні розповім, як приготувати коржі для "наполеона" .

Щоб торт вийшов ідеальним, необхідно спекти тоненькі коржі, які будуть добре просочуватися. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 14-16 коржів, так що буде високий і досить великий торт. А потім ви можете зробити будь-який крем, який вам до душі (класичний або оригінальний) і закінчити збирати десерт.

  • Вершкове масло - 340 грам
  • Борошно - 3.5 склянки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
коржі для
1. Для приготування тіста просійте борошно з сіллю в глибоку миску. На тертці натріть холодне вершкове масло.
коржі для
2. Перемішайте все і розімніть в однорідну крихту.
коржі для
3. Вичавіть сік лимона. Штам, щоб не потрапила м'якоть і кісточки.
коржі для
4. Додайте в стакан воду, перемішайте.
коржі для
5. Влийте воду в тісто.
коржі для
6. Скачайте тісто, загорніть його в плівку і приберіть в холодильник.
коржі для
7. Через годинку розріжте тісто приблизно на 16 частин.
коржі для
8. Кожен шматочок дуже тонко розкачати.
коржі для
9. Викладіть на пергамент і відправте в розігріту духовку. Випікаються вони близько 3-4 хвилин.
коржі для
10. Корж обріжте під форму майбутнього торта (можна використовувати для цього велику тарілку або кришку, наприклад). Обрізки відкладіть для крихти.
Випікайте точно так же інші коржі.

Схожі рецепти