Рецепт Крем для «Наполеона» фото

Крем для «Наполеона»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно
Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Заварний крем для «Наполеона» менш калорійний, ніж масляний, тому рекомендований тим, хто стежить за своєю фігурою.

Опис приготування:

Заварний крем для «Наполеона» може також застосовуватися для бісквітів, медовика і в якості начинки для еклерів і профитролей. Якщо ви випікаєте багато коржів для торта, збільште кількість інгредієнтів в 2 рази.

Приготування:

Збити цукор з яйцями за допомогою міксера. Змішати в каструлі молоко, яєчну суміш, ванілін на кінчику чайної ложки і борошно. Готувати суміш на повільному вогні, постійно помішуючи. Довести до кипіння, зняти з вогню і остудити. Додати розм'якшене вершкове масло і подрібнені в блендері горіхи, якщо вони використовуються. Збити крем міксером до однорідної консистенції.


  • Молока - 1 Склянка
  • Цукру - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Пшеничного борошна - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вершкового масла - 250-300 грам
  • Волоських горіхів - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
  • Ванілін - За смаком
Заварний крем для «Наполеона» може також застосовуватися для бісквітів, медовика і в якості начинки для еклерів і профитролей. Якщо ви випікаєте багато коржів для торта, збільште кількість інгредієнтів в 2 рази.

Приготування:

Збити цукор з яйцями за допомогою міксера. Змішати в каструлі молоко, яєчну суміш, ванілін на кінчику чайної ложки і борошно. Готувати суміш на повільному вогні, постійно помішуючи. Довести до кипіння, зняти з вогню і остудити. Додати розм'якшене вершкове масло і подрібнені в блендері горіхи, якщо вони використовуються. Збити крем міксером до однорідної консистенції.

Схожі рецепти