Крем для «Наполеона»
(покроковий рецепт з фото)
Заварний крем для «Наполеона» менш калорійний, ніж масляний, тому рекомендований тим, хто стежить за своєю фігурою.
Заварний крем для «Наполеона» може також застосовуватися для бісквітів, медовика і в якості начинки для еклерів і профитролей. Якщо ви випікаєте багато коржів для торта, збільште кількість інгредієнтів в 2 рази.
Приготування:
Збити цукор з яйцями за допомогою міксера. Змішати в каструлі молоко, яєчну суміш, ванілін на кінчику чайної ложки і борошно. Готувати суміш на повільному вогні, постійно помішуючи. Довести до кипіння, зняти з вогню і остудити. Додати розм'якшене вершкове масло і подрібнені в блендері горіхи, якщо вони використовуються. Збити крем міксером до однорідної консистенції.
- Молока - 1 Склянка
- Цукру - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Пшеничного борошна - 1, 5 Ст. Ложки
- Вершкового масла - 250-300 грам
- Волоських горіхів - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
- Ванілін - За смаком
Приготування:
Збити цукор з яйцями за допомогою міксера. Змішати в каструлі молоко, яєчну суміш, ванілін на кінчику чайної ложки і борошно. Готувати суміш на повільному вогні, постійно помішуючи. Довести до кипіння, зняти з вогню і остудити. Додати розм'якшене вершкове масло і подрібнені в блендері горіхи, якщо вони використовуються. Збити крем міксером до однорідної консистенції.