Рецепт Крем для «Наполеона» фото

Крем для «Наполеона»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Десерти, Торти, Наполеон

Заварний крем для «Наполеона» менш калорійний, ніж масляний, тому рекомендований тим, хто стежить за своєю фігурою.

Заварний крем для «Наполеона» може також застосовуватися для бісквітів, медовика і в якості начинки для еклерів і профитролей. Якщо ви випікаєте багато коржів для торта, збільште кількість інгредієнтів в 2 рази.

Приготування:

Збити цукор з яйцями за допомогою міксера. Змішати в каструлі молоко, яєчну суміш, ванілін на кінчику чайної ложки і борошно. Готувати суміш на повільному вогні, постійно помішуючи. Довести до кипіння, зняти з вогню і остудити. Додати розм'якшене вершкове масло і подрібнені в блендері горіхи, якщо вони використовуються. Збити крем міксером до однорідної консистенції.


  • Молока - 1 Склянка
  • Цукру - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Пшеничного борошна - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вершкового масла - 250-300 грам
  • Волоських горіхів - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
  • Ванілін - За смаком
Заварний крем для «Наполеона» може також застосовуватися для бісквітів, медовика і в якості начинки для еклерів і профитролей. Якщо ви випікаєте багато коржів для торта, збільште кількість інгредієнтів в 2 рази.

Приготування:

Збити цукор з яйцями за допомогою міксера. Змішати в каструлі молоко, яєчну суміш, ванілін на кінчику чайної ложки і борошно. Готувати суміш на повільному вогні, постійно помішуючи. Довести до кипіння, зняти з вогню і остудити. Додати розм'якшене вершкове масло і подрібнені в блендері горіхи, якщо вони використовуються. Збити крем міксером до однорідної консистенції.

Схожі рецепти