Рецепт Шурпа з оленини фото

Шурпа з оленини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Оленина
Дієтичне харчування
На обід , На природу
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготувати шурпу з оленини можна, Якщо ви - мисливець! Тому що шурпа - це козирне блюдо мисливців. Але у мене є рецепт з ресторану, так би язикати, адаптований для нашої кухні. Ось він!

Опис приготування:

Для того, щоб правильно приготувати шурпу з оленини потрібно обсмажити м'ясо в казані з луком і часником. Потім крупно нарізані овочі треба обсмажити з м'ясом. М'ясо і овочі залийте водою і варіть на повільному вогні не менше 40 хвилин. А потім вже додайте пшоно, гриби, чорнослив і копчене м'ясо. Через 20 хвилин шурпа з оленини готова. За цим рецептом можна варити шурпу з будь-якої дичини.

  • Оленина - 500 грам
  • Гриби лісові - 100 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 4-6 штук
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Пшоно - 1/2 склянки
  • М'ясо копчене - 100 грам
  • Чорнослив - 6-10 штук
  • Зелень - 3 штуки (пучок (кріп, Braai, петрушка))
  • Спеції - За смаком
  • Перець - 1 штука
шурпа з оленини - фото крок 1
Підготувати продукти: овочі почистити, м'ясо порізати.
шурпа з оленини - фото крок 2
М'ясо нарізати на порційні шматки і обсмажити в каструлі разом з цибулею.
шурпа з оленини - фото крок 3
Крупно порізати овочі.
шурпа з оленини - фото крок 4
Картопля крупно порізати.
шурпа з оленини - фото крок 5
У казан долити води і варити разом з овочами 40 хвилин на повільному вогні.
шурпа з оленини - фото крок 6
Через 40 хвилин додати гриби, чорнослив, пшоно, спеції і зелень і копчене м'ясо. Варити 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти