Рецепт Шурпа з лосятини фото

Шурпа з лосятини
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Овочі , Картопля , Помідор
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шурпу готують з різного м'яса, в моєму рецепті використана лосятина. Суп виходить дуже ситним за рахунок великої кількості в ньому інгредієнтів. Тут є: картопля, морква, яблука, цибуля, помідори, перець.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування шурпи з лосятини. З інгредієнтів вам знадобиться такий набір: лосятина, картопля, морква, цибуля ріпчаста, перець болгарський, зелень (Braai, петрушка, кріп), спеції (сіль, чорний перець, зіра, koriandr, хміль-сунелі), яблуко і часник. Суп виходить дуже наваристим і ситним. Рекомендую готувати саме в казані на природі!

  • Лосятина - 2 кілограма
  • Картопля - 2 кілограма
  • Помідори - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1, 5 кілограма
  • Морква - 0, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Часник - 2 штуки
  • Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
  • Braai - За смаком
  • Спеції - За смаком (сіль, чорний перець, zirra, koriandr, хміль-сунелі)
шурпа з лосятини - фото крок 1
Лосятину ретельно промийте і наріжте великими шматками.
шурпа з лосятини - фото крок 2
Кладемо лосятину в казан і заливаємо холодною водою. Розміщуємо казан над вогнем.
шурпа з лосятини - фото крок 3
2/3 від загальної кількості цибулі наріжте кільцями.
шурпа з лосятини - фото крок 4
Морква ріжемо брусочками.
шурпа з лосятини - фото крок 5
Після закипання води приберіть всю піну з казана і додайте в нього цибулю з морквою.
шурпа з лосятини - фото крок 6
Через 30 хвилин додаємо в казан помідори, порізані четвертинками і очищені від шкірки.
шурпа з лосятини - фото крок 7
Слідом кладемо лук (півкільцями) і нарізаний скибочками болгарський перець.
шурпа з лосятини - фото крок 8
Дайте супу прокипіти 20 хвилин, після чого додайте очищену картоплю цілком.
шурпа з лосятини - фото крок 9
Підготуємо спеції. Дрібно наріжте часник і яблуко, додайте сіль і перець за смаком, IRU 1 середня лінія, koriandr і хмелі-сунелі 2 ç.l. Додаємо спеції, яблуко і часник в шурпу, не одразу, а через 15 хвилин після картоплі. Перемішуємо і варимо ще 20 хвилин.
шурпа з лосятини - фото крок 10
Ну от і все, шурпа готова! При подачі посипаємо подрібненою зеленню кінзи, петрушки і кропу. Смачного!

Схожі рецепти