Рецепт Шпинатна паста фото

Шпинатна паста
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто , Овочі , Шпинат
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Яскрава, апетитна, оригінальна і дійсно смачна паста перед вами. Якщо ви не боїтеся тесту, любите робити локшину в домашніх умовах і хочете різноманітності, запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Пропоную Вашій увазі ідею, як приготувати шпинатну пасту. У холодну пору року можна використовувати заморожений шпинат, а в тепле - свіжий. У пюре же ж можна змінити не тільки сіль і часник, але і улюблені спеції за смаком, наприклад. Подавати таку пасту можна з овочами, соусом або будь-яким гарячим. Спробуйте, відмінне блюдо!

  • Пюре шпинату - 1 Склянка
  • Борошно - 3.5 склянки (приблизно)
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль і часник - За смаком
шпинатна паста - фото крок 1
1. Першим два процеси робимо паралельно: просіяне борошно з'єднайте з яйцями і перемішайте. Шпинат тушкуйте з дрібкою солі і часником (при бажанні). Після подрібніть в блендері і охолодіть пюре.
шпинатна паста - фото крок 2
2. Додайте пюре в борошно і перемішайте. Ось таке тісто для шпинатній пасти у нас вийшло. Залиште його на столі на 10-15 хвилин, щоб воно відпочило.
шпинатна паста - фото крок 3
3. Потім вкладки 4-5 частин, кожну дуже тонко розкачати.
шпинатна паста - фото крок 4
4. Наріжте гострим ножем тісто. Заготівля готова Залишилося тільки відварити пасту в підсоленій воді і подати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти