Шпинатна паста
(покроковий рецепт з фото)
Яскрава, апетитна, оригінальна і дійсно смачна паста перед вами. Якщо ви не боїтеся тесту, любите робити локшину в домашніх умовах і хочете різноманітності, запам'ятовуйте рецепт!
Пропоную Вашій увазі ідею, як приготувати шпинатну пасту. У холодну пору року можна використовувати заморожений шпинат, а в тепле - свіжий. У пюре же ж можна змінити не тільки сіль і часник, але і улюблені спеції за смаком, наприклад. Подавати таку пасту можна з овочами, соусом або будь-яким гарячим. Спробуйте, відмінне блюдо!
- Пюре шпинату - 1 Склянка
- Борошно - 3.5 склянки (приблизно)
- Яйце - 3 штуки
- Сіль і часник - За смаком
1. Першим два процеси робимо паралельно: просіяне борошно з'єднайте з яйцями і перемішайте. Шпинат тушкуйте з дрібкою солі і часником (при бажанні). Після подрібніть в блендері і охолодіть пюре.
2. Додайте пюре в борошно і перемішайте. Ось таке тісто для шпинатній пасти у нас вийшло. Залиште його на столі на 10-15 хвилин, щоб воно відпочило.
3. Потім вкладки 4-5 частин, кожну дуже тонко розкачати.
4. Наріжте гострим ножем тісто. Заготівля готова Залишилося тільки відварити пасту в підсоленій воді і подати до столу.
Смачного!
Смачного!