Шоколадно-кокосове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадно-кокосове печиво - відмінний десерт, який припаде до смаку і діткам і дорослим. Печиво готується з розтопленого шоколаду, какао, яєць і кокосової стружки. Сподіваюся, вам сподобається!
Перед вами - простий рецепт приготування шоколадно-кокосового печива. Розтопіть шоколад, змішайте його з какао, збитими білками, кокосовою стружкою. Поставте суміш у холодильник на пів години. Сформуйте печиво, присипте його кокосовою стружкою і випікайте в духовці. Хай щастить!
- Кокосова стружка - 2, 5 склянки
- Шоколад - 100 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1/2 склянки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
Шоколад розтопіть на водяній бані.
Яєчні білки збиваємо з сіллю і цукром, до стійких піків.
У шоколад додайте какао-порошок, кокосову стружку і білки. Акуратно все перемішуємо і ставимо в холодильник на пів години.
Формуємо печиво, присипаємо його кокосовою стружкою. Випікаємо в духовці 25 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!