Шоколадно-кокосове Брауні
(покроковий рецепт з фото)
Відмітна риса Брауні від інших тістечок - це обов'язково коричневий колір. І, природно, що це можливо завдяки додаванню какао і шоколаду. Спробуємо?
Для Брауні обов'язково, щоб вийшла правильна текстура - волога і м'яка. А зверху повинна бути трохи хрустка скоринка. Тому я пропоную прочитати про те, як приготувати шоколадно-кокосове Брауні. Смак кокоса завжди яскравий, і обов'язково додасть вишуканий смак випічці. Вам обов'язково сподобається!
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Темний шоколад - 135 грам
- Какао - 60 грам
- Кокосова олія - 150 грам
- Цукор білий - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Еспрессо порошок - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Для початку в глибокій мисці з'єднайте какао, еспресо, борошно і сіль.
2. В іншій мисці розтопіть на водяній бані шоколад в маслі або скористайтеся мікрохвильовкою.
3. Потім шоколадно-масляну суміш збийте з яйцями і цукром в єдину консистенцію.
4. Потім зверху всипте сухі інгредієнти. Замішайте рідке тісто.
5. Далі тісто викладіть в квадратну форму для випічки, закривши дно і боки пергаментним папером.
6. Випікайте тістечко 25 хвилин при 180 градусах в духовці.
7. Дайте Брауні охолонути, а потім наріжте його квадратиками. Приємного чаювання!