Кокосове безе
(покроковий рецепт з фото)
На святковому столі повинні бути тільки найсмачніші і красиві десерти! Саме таким вважається безе! легке, повітряне з чудовою кокосовою стружкою - безе виходить то, що треба! рекомендую!
Приготуємо кокосове безе в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються з сіллю в пишну білу піну. Потім вводиться оцет, цукор і кокосова стружка. За допомогою звичайної столової ложки формується безе, яке слід запікати в духовці 90 хвилин при температурі в 100 градусів. Хай щастить!
- Яйця - 2 штуки
- Кокосова стружка - 30 грам
- Сік лимонний - 5 мілілітрів
- Оцет винний - 5 мілілітрів
- Цукрова пудра - 90 грам
- Сіль - 1 грам
Миску для збивання натираємо лимонним соком. Збиваємо в ній яєчні білки з дрібкою солі до консистенції пишної піни. Потім додаємо винний оцет і перемішуємо. Вводимо порціями цукор, продовжуючи збивати. В кінці додаємо кокосову стружку, акуратно перемішуючи її ложкою.
Застеляємо деко папером для випічки, ложкою викладаємо безе на деко. Запікаємо 90 хвилин, температура 100 градусів.
Смачного!