Рецепт Кокосове безе фото

Кокосове безе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Яйця , Горіхи , Яєчний білок , Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Безе
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На святковому столі повинні бути тільки найсмачніші і красиві десерти! Саме таким вважається безе! легке, повітряне з чудовою кокосовою стружкою - безе виходить то, що треба! рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо кокосове безе в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються з сіллю в пишну білу піну. Потім вводиться оцет, цукор і кокосова стружка. За допомогою звичайної столової ложки формується безе, яке слід запікати в духовці 90 хвилин при температурі в 100 градусів. Хай щастить!

  • Яйця - 2 штуки
  • Кокосова стружка - 30 грам
  • Сік лимонний - 5 мілілітрів
  • Оцет винний - 5 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 90 грам
  • Сіль - 1 грам
кокосове безе - фото крок 1
Миску для збивання натираємо лимонним соком. Збиваємо в ній яєчні білки з дрібкою солі до консистенції пишної піни. Потім додаємо винний оцет і перемішуємо. Вводимо порціями цукор, продовжуючи збивати. В кінці додаємо кокосову стружку, акуратно перемішуючи її ложкою.
кокосове безе - фото крок 2
Застеляємо деко папером для випічки, ложкою викладаємо безе на деко. Запікаємо 90 хвилин, температура 100 градусів.
кокосове безе - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти