Кокосове желе з манго
(покроковий рецепт з фото)
Кокосове желе з манго - дуже смачний десерт з неповторним смаком, який готується настільки просто, що ні приготувати його для себе або своїх дітей - гріх, як.
Кокосове желе з манго - це чудовий десерт, поєднує в собі неймовірно просту рецептуру і дуже непростий, оригінальний, незвичайний смак. Взагалі, за смаком кокосове желе мені подобається чи не більше. Ніж будь-яке інше. Описати смак складно, але якщо цукерки Баунті вам подобаються - то і кокосове желе з манго вам обов'язково сподобається
- Кокосове молоко - 400 мілілітрів
- Вершки - 100 мілілітрів
- Цукор - 120 грам
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Вода - 80 мілілітрів
- Манго - - За смаком
Покладіть кокосове молоко, вершки і цукор в каструлю. Перемішайте і нагрійте до повного розчинення цукру.
У чашці змішуємо воду і желатин. Підігріваємо (30 секунд в мікрохвильовці досить) і перемішуємо до розчинення желатину.
За допомогою віночка перемішуємо вершкову масу з желатином.
Розливаємо по чашках і ставимо в холодильник.
Коли желе застигне, вам залишиться тільки нарізати манго кубиками і викласти їх поверх желе. Можна подавати. Смачного!