Рецепт Шоколадний пиріг з сиром і вишнею фото

Шоколадний пиріг з сиром і вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Вишня , Заморожена вишня
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з сиром і вишнею. Такий десерт дуже хороший до вечері. Я часто готую цей пиріг для посиденьок з подругами. Дуже смачно!

Опис приготування:

Вишневий пиріг має благородний смак і обладнаний аромат. Він хороший не тільки в будній день, але і цілком актуальне для свята. Сирна основа начинки ідеально поєднується з соковитою вишнею. Рекомендую взяти даний рецепт на замітку!

  • Борошно - 230 грам
  • Цукрова пудра - 40 грам
  • Какао-порошок - 15 грам
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Яєчні жовтки - 1 штука
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сир - 300 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (для сирного шару)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка (в сирний шар)
  • Яєчні жовтки - 1 штука (в сирний шар)
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (в сирний шар)
  • Вишня - 150 грам (заморожена, без кісточок)
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (для вишневого слоя)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
шоколадний пиріг з сиром і вишнею - фото крок 1
Занурюємо в ємність комбайна вершкове масло, просіяне з розпушувачем борошно і какао. Додаємо цукрову пудру, подрібнюємо масу в крихту.
шоколадний пиріг з сиром і вишнею - фото крок 2
Забиваємо в суміш жовток, додаємо сметану і перемішуємо. З вологою щільною маси формуємо ковбаску, ділимо її на пару частин: велику і трохи менше. Прибираємо тісто в холодильник на півгодини.
шоколадний пиріг з сиром і вишнею - фото крок 3
Сир збиваємо з цукровим піском і жовтком. Всипаємо крохмаль і ванільний цукор. Збиваємо масу. Більшу частину тесту необхідно розкачати і викласти у форму, вистеленную пергаментом. Формуємо бортики і викладаємо на перший шар тіста сирну начинку. Зверху укладаємо очищену вишню.
шоколадний пиріг з сиром і вишнею - фото крок 4
Що залишився шматочок тіста натираємо на дрібній тертці. Якщо воно погано натирається, то необхідно заморозити його на 15 хвилин. Посипаємо крихтою пиріг.
шоколадний пиріг з сиром і вишнею - фото крок 5
Випікаємо наше вишневе чудо при температурі 180 З протягом 40-45 хвилин. Приємного апетиту і душевного чаювання за ароматним шматочком пирога!

Схожі рецепти