Шоколадний Брауні з сиром і вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадний Брауні з сиром і вишнею - це класичний рецепт торта, який завітав до нас із далекої Англії. Проте, в нашій країні він користується великим успіхом у багатьох господинь.
Цікавитесь, як приготувати шоколадний Брауні з сиром і вишнею? Це відмінний рецепт, який сподобається всім гостям. Легка кислинка вишні в поєднанні з насиченими шоколадними коржами і ніжним сирним кремом нікого не залишать байдужим.
- Шоколад гіркий - 100 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сир - 300 грам (м'який)
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Вишня - 300 грам (заморожена)
- Сіль - За смаком
Візьміть гіркий шоколад, розламайте його на дрібні шматочки. Покладіть його в піалу і додайте вершкове масло. Розтопіть обидва інгредієнта на водяній бані, гарненько перемішайте їх.
У скляній мисці з високими краями за допомогою високошвидкісного міксера збийте яйця з цукром, ваніліном і дрібкою солі до утворення піни.
Тепер настала черга крему. Для його приготування в окремій піалі збийте блендером або міксером сирний сир, цукор і залишилися 2 яйця до отримання однорідної пластичної маси.
У піалу зі збитими яйцями додайте тонкою цівкою тепле розтоплений з маслом шоколад, постійно помішуючи. Потім просійте туди борошно з розпушувачем і вимісити тісто. Воно повинно нагадувати за своєю консистенцією сметану.
Застелите будь-яку зручну для вас форму для запікання пергаментом, змастіть вершковим або рослинним маслом і викладайте шарами шоколадне тісто, сирний крем і вишні.
Випікайте тортик при 200 градусах в духовці сорок хвилин. Після того як він буде повністю випечений, дайте кондитерському виробу охолонути і подавайте до столу з чаєм або кавою.