Брауні з сиром і вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Брауні - це один з найпопулярніших американських десертів. Він все більше завойовує серця людей по всьому світу. І ми не будемо відставати! Зробимо цю смачну випічку разом з моїм рецептом.
За назвою страви зрозуміло, що воно повинно бути коричневого кольору, тобто. В тісто ми будемо додавати шоколад. А на додаток можна вибрати якісь ягоди і ніжний крем. Я пропоную вам прочитати про те, як приготувати Брауні з сиром і вишнею. Виходить дуже насичений смак з соковитою кислинкою.
- Шоколад гіркий - 100 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Сир - 300 грам
- Вишня - 400 грам (без кісточок)
- Ванільний цукор - 10 грам
- Яйце - 4 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Шоколад розтопіть з маслом на водяній бані.
Ванільний цукор збийте з сіллю, 2 яйцями і 50 грамами цукру міксером.
Поки зробіть крем. Міксером розітріть цукор з яйцями і сиром.
Як розтоплений шоколад трохи охолоне, додайте його в збиті яйця. Тісто перемішайте.
В майбутнє тісто просійте борошно з розпушувачем. Ще раз все перемішайте.
Форму для випічки (краще прямокутну) змастіть маслом (або укладіть в неї пергамент). Влийте на дно 1/3 тесту.
Далі на тісто влийте половину сирної начинки. На ній розподіліть частина ягід. Розподіліть шари, чергуючи їх.
Випікайте Брауні в духовій шафі при 180 градусах протягом 45 хвилин.
Готовий брауни слід повністю остудити і подавати порційними прямокутними або квадратними шматочками.