Брауні з вершковим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви до цих пір не готували Брауні, значить треба терміново виправляти! Така випічка розходиться на ура на будь-якому фуршеті або святі. Вона дуже ніжна і ароматна. Варто спробувати.
Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати Брауні з вершковим сиром. Це просто приголомшливі шоколадні тістечка, які характеризуються коричневим кольором і прямокутною формою. Їх придумали в Америці, і їх різновиди вже давно поширилися по всьому світу. Цікаво те, що вони не надто солодкі, так як начинка в основному сирна або з кислими ягодами.
- Борошно - 100 грам
- Шоколад 60% какао - 180 грам
- Вершкове масло - 110 грам
- Цукор - 260 грам
- Вершковий сир - 250 грам
- Малина - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Приготуйте сирну прошарок. Змішайте сир з 60 г. Цукор і жолудь. В іншій мисці наріжте масло шматочками з поламаним шоколадом, розтопіть їх на водяній бані. Потім до суміші додайте обидва види цукру.
В окремому посуді просійте борошно з сіллю і содою. У остигнула шоколадну суміш додайте 2 яйця і білок, все змішайте. Потім вмішати в неї борошняну, замісіть тісто.
Розігрійте духовку до 160 градусів. У форму для випічки, застелену пергаментом, залийте половину тіста. Далі розподіліть сирну масу і залийте все рештою тестом. Акуратно розрівняйте все лопаткою, викладіть ягоди, трохи їх придавивши.
Запікайте майбутній Брауні протягом 55 хвилин, а потім розріжте на шматочки, прикрасьте ягодами і подавайте до чаю або кави.