Брауні з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Найніжніші і неймовірно смачні тістечка. Рекомендую спробувати в якості десерту Брауні з вишнею в домашніх умовах.
Приготувати Брауні з вишнею в домашніх умовах ви зможете менше, ніж за годину. Постарайтеся слідувати рецептурою і не забувайте головне - правильно розтопити шоколад. Для цієї страви потрібен гіркий шоколад і вишня без кісточки.
- Гіркий шоколад - 240 грам
- Вершкове масло - 110 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 100 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Коньяк - 6 Ст. Ложок
- Вишня - 180 грам
- Сіль - 2 щіпки
1. Отже, почнемо з самого малого: розтопіть шоколад з вершковим маслом. Краще це робити на водяній бані, при чому під час даного процесу вода в каструлі повинна сильно кипіти, щоб шоколад не згорнувся.
2. Після цього змішайте яйце, борошно, коньяк і цукор. Маса повинна вийти однорідною. Не забувайте постійно помішувати.
3. Порубати залишився шоколад. Зробити це дуже просто - ножем.
4. Додайте тісто і добре перемішайте. Після цього можна влити масу з розтопленого шоколаду з маслом. Поступово додавайте вишню без кісточок, акуратно все перемішуючи.
5. Тепер відповідальний крок - форму викладіть пергаментом і випікайте Брауні в розігрітій духовці до 180 градусів. В середньому на цей процес йде не більше півгодини.
6. Дайте масі охолонути, після чого акуратно витягніть її з форми. Нарізати можна як прямокутниками, так і квадратами. Подавати також Брауні можна з кулькою з морозива. Ось так виглядає класичний рецепт Брауні з вишнею.