Рецепт Брауні шоколадний фото

Брауні шоколадний
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Какао , Шоколад , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Брауні шоколадний, безумовно, мій улюблений шоколадний десерт. Його можна спекти до свята і навіть зробити на полуденок. Подавайте його після охолодження або трохи теплим. Смакота!

Опис приготування:

Шоколадний Брауні прийнято розрізати на шматочки після запікання і зберігати його так. Цей пиріг подаю зі збитими вершками і свіжими ягодами. Використовуйте 2 виду шоколаду, щоб зробити цей пиріг ще більш шоколадним. Простий і смачний варіант для десерту.

  • Вершкове масло - 85 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Гіркий шоколад - 170 грам
  • Молочний шоколад - 100 грам
  • Коричневий цукор - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Крохмаль - 30 грам
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Вершки - За смаком
  • Ягоди - За смаком
брауні шоколадний - фото крок 1
1. У миску розкришите шоколад, додайте до нього вершкове масло і розтопіть все на водяній бані.
брауні шоколадний - фото крок 2
2. Зніміть миску з шоколадом з вогню і додайте цукор, перемішайте.
брауні шоколадний - фото крок 3
3. В окрему миску розбийте яйце, потім введіть його до теплого шоколаду, потім збийте друге яйце і теж введіть його.
брауні шоколадний - фото крок 4
4. Додайте до шоколаду какао і крохмаль.
брауні шоколадний - фото крок 5
5. Додайте ванільний екстракт і перемішайте.
брауні шоколадний - фото крок 6
6. Застелите форму для випічки пергаментом і вилийте в неї тісто.
брауні шоколадний - фото крок 7
7. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Видаліть пиріг з духовки і наріжте його шматочками.
брауні шоколадний - фото крок 8
8. Уже остиглий пиріг прикрасьте збитими вершками і ягодами, смачного!

Схожі рецепти