Рецепт Брауні шоколадний фото

Брауні шоколадний
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Какао, Шоколад, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке

Брауні шоколадний, безумовно, мій улюблений шоколадний десерт. Його можна спекти до свята і навіть зробити на полуденок. Подавайте його після охолодження або трохи теплим. Смакота!

Шоколадний Брауні прийнято розрізати на шматочки після запікання і зберігати його так. Цей пиріг подаю зі збитими вершками і свіжими ягодами. Використовуйте 2 виду шоколаду, щоб зробити цей пиріг ще більш шоколадним. Простий і смачний варіант для десерту.

  • Вершкове масло - 85 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Гіркий шоколад - 170 грам
  • Молочний шоколад - 100 грам
  • Коричневий цукор - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Крохмаль - 30 грам
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Вершки - За смаком
  • Ягоди - За смаком
брауні шоколадний - фото крок 1
1. У миску розкришите шоколад, додайте до нього вершкове масло і розтопіть все на водяній бані.
брауні шоколадний - фото крок 2
2. Зніміть миску з шоколадом з вогню і додайте цукор, перемішайте.
брауні шоколадний - фото крок 3
3. В окрему миску розбийте яйце, потім введіть його до теплого шоколаду, потім збийте друге яйце і теж введіть його.
брауні шоколадний - фото крок 4
4. Додайте до шоколаду какао і крохмаль.
брауні шоколадний - фото крок 5
5. Додайте ванільний екстракт і перемішайте.
брауні шоколадний - фото крок 6
6. Застелите форму для випічки пергаментом і вилийте в неї тісто.
брауні шоколадний - фото крок 7
7. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Видаліть пиріг з духовки і наріжте його шматочками.
брауні шоколадний - фото крок 8
8. Уже остиглий пиріг прикрасьте збитими вершками і ягодами, смачного!

Схожі рецепти