Рецепт Шоколадний Брауні з кабачків фото

Шоколадний Брауні з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Овочі , Шоколад , Кабачок
Низькокалорійні
На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Доязикак - це ідеальний десерт для будь-якого чаювання або свята. Кабачки, як не можна краще підходять для випічки. Завдяки їм виріб виходить соковите і ніжне.

Опис приготування:

Найголовніше при приготуванні Брауні - це не перетримати його в духовці. Інакше тістечко вийде дуже сухим. Готовий брауни повинен бути трохи вологим і дуже шоколадним всередині. Спробуйте приготувати!

  • Кабачок - 1 штук
  • Шоколад - 100 грам
  • Вершкове масло - 130 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Тростинний цукор - 250 грам
  • Борошно - 140 грам
  • Сода - 1/3 чайних ложки
шоколадний Брауні з кабачків - фото крок 1
Натріть кабачки на дрібній тертці. Якщо буде сік з'являтися, його необхідно злити, але сильно віджимати не треба.
шоколадний Брауні з кабачків - фото крок 2
Окремо розтопіть вершкове масло разом з шоколадом. Остудіть до теплого стану.
шоколадний Брауні з кабачків - фото крок 3
Для тесту збийте яйця з цукром.
шоколадний Брауні з кабачків - фото крок 4
Додайте до яєць кабачки, борошно і соду. Перемішайте. Потім введіть шоколадну масу. Вилийте тісто у форму для випічки, застелену папером. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 30 хвилин. Готовий пиріг остудіть.
шоколадний Брауні з кабачків - фото крок 5
Перед подачею наріжте на невеликі Пироженко.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти