Шоколадний Брауні з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Доязикак - це ідеальний десерт для будь-якого чаювання або свята. Кабачки, як не можна краще підходять для випічки. Завдяки їм виріб виходить соковите і ніжне.
Найголовніше при приготуванні Брауні - це не перетримати його в духовці. Інакше тістечко вийде дуже сухим. Готовий брауни повинен бути трохи вологим і дуже шоколадним всередині. Спробуйте приготувати!
- Кабачок - 1 штук
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 130 грам
- Яйце - 2 штуки
- Тростинний цукор - 250 грам
- Борошно - 140 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
Натріть кабачки на дрібній тертці. Якщо буде сік з'являтися, його необхідно злити, але сильно віджимати не треба.
Окремо розтопіть вершкове масло разом з шоколадом. Остудіть до теплого стану.
Для тесту збийте яйця з цукром.
Додайте до яєць кабачки, борошно і соду. Перемішайте. Потім введіть шоколадну масу. Вилийте тісто у форму для випічки, застелену папером. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 30 хвилин. Готовий пиріг остудіть.
Перед подачею наріжте на невеликі Пироженко.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!