Шоколадні рогалики з кокосовою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний рецепт, як приготувати шоколадні рогалики з кокосовою начинкою. Рекомендую взяти такий варіант приготування випічки для всіх господинь, які шукають чогось нового. Смачно!
Приготування шоколадних рогаликів не займе у вас багато часу і сил. Їх можна прикрасити цукровою пудрою, але вважаю за краще залишити так, як є. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Це щось новеньке, тому що найчастіше печу рогалики з повидлом або згущеним молоком.
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 70 грам
- Жовток - 2 штуки
- Цукровий пісок - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Кокосова стружка - 4 Ст. Ложки
- Шоколад - 40 грам
- Вершки - 2 Ст. Ложки
1. У мисці змішую пшеничне борошно з маслом кімнатної температури, сметаною, содою, цукровим піском і жовтками. Замішую тісто і поділяю його на 2 частини. В одну кладу какао, в іншу - кокосову стружку, вимішую.
2. Обидва види тесту розкочують дуже тонко, чим тонше, тим краще. Потім переношу пласт білого тесту на коричневе і укладаю зверху, підрізаю краю, щоб вони були приблизно однаковими.
3. Розрізаю тісто, як піцу, трикутниками і повертаю рулетики, починаю від більшого краю.
4. Деко застеляють пергаментом і викладаю на нього рогалики, відправляю їх в розігрітий до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
5. Тим часом розтоплюю шоколад і змішую його з вершками. Дістаю рогалики з духовки і змащую їх, поки гарячі, приготовленої сумішшю. Смачного!