Шоколадне печиво з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт ніжного шоколадного печива з начинкою з джему. Така ароматна і смачна випічка сподобається і дорослим, і маленьким ласунам.
Для цього печива підійде будь-який фруктовий джем. Можна взяти домашній або придбати вже готовий в магазині. Випічка виходить чудова, з чаєм, кави або молоком - дуже смачно! Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-9 pechenek, в залежності від бажаного розміру. Пропоную приготувати шоколадне печиво з джемом і побалувати своїх близьких цієї чудової домашньою випічкою!
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Джем - 50 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Какао - 1, 5 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - щіпка
Підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь виберіть з холодильника.
Збийте м'яке масло з цукром.
Додайте яйце.
Знову збийте і додайте какао.
Збийте і додайте борошно, сіль і соду.
Замісити м'яке тісто, яке не липне до рук. Приберіть тісто на 30 хвилин в холодильник.
З тіста зробіть невеликі кульки, потім кожен кульку по черзі розплющите, зробивши поглиблення.
В середину покладіть невелику порцію джему.
Акуратно, щоб джем залишився всередині, сформуйте кульки.
У мене вийшло 6 штук. Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Випікайте при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.
Шоколадне печиво з джемом готове.
Смачного!