Печиво з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати апетитне і дуже красиве печиво з джемом в домашніх умовах? Цей рецепт з покроковими фотографіями допоможе кожному створити на своїй кухні маленький кулінарний шедевр.
Це дивовижний рецепт домашньої випічки, який сподобається і дорослим, і дітям. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати печиво з джемом не тільки смачним, але і неймовірно красивим, тоді запам'ятовуйте. Використовувати для цього варіанту краще густий і злегка кислуватий джем (сливовий або з чорної смородини, наприклад).
- Вершкове масло - 300 грам
- Цукор - 200-250 грам
- Горіхи - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 420 грам
- Обкладинка - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 щіпка
1. Ось такий набір інгредієнтів необхідний, щоб зробити це дивовижне печиво з джемом в домашніх умовах.
2. Насамперед потрібно подрібнити в крихту горіхи. В даному випадку краще використовувати кухонну техніку, що заощадить сили і час. Горіхи можна взяти абсолютно будь-які за смаком.
3. З'єднати цукор з розм'якшеним вершковим маслом, як слід збити до пишності.
4. Потім додати в масло горіхову крихту і продовжити збивати.
5. Додати яйця.
6. Борошно з'єднати з розпушувачем і корицею. Ретельно просіяти. Також в рецепті приготування печива з джемом можна використовувати ванілін.
7. Поступово в масляну масу ввести муку і замісити тісто.
8. Тісто скачати невеликим прямокутником і обернути харчовою плівкою. Надіслати в холодильник мінімум на 2 годину (цілком можна залишити на ніч).
9. Акуратно розділити тісто на дві частини і почати поступово розгортати на присипаної борошном поверхні.
10. Викласти лист тіста на пергамент для випічки, а зверху - ще один аркуш паперу і другий корж. Надіслати в такому вигляді тісто в холодильник знову на 1-2 годину.
11. За допомогою круглої виїмки вирізати печива, викласти їх на деко, застелене пергаментом.
12. О пів на печива зробити отвори за допомогою виїмки поменше.
13. Таким чином вийде два дека. Випікати заготовки в розігрітій духовці близько 15 хвилин.
14. Далі найцікавіше процес. Ви вже зрозуміли, як приготувати печиво з джемом? На половину заготовок нанести густий джем за допомогою кондитерського шприца і накрити заготівлею з отвором.
15. При бажанні зверху печиво можна присипати цукровою пудрою.
16. Ось такий класичний рецепт печива з джемом, який легко можна відтворити на своїй кухні.