Пісочне печиво з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте рецепт, як приготувати пісочне печиво з джемом? Дуже смачне печиво з сирного суфле до ваших послуг. Його легко приготувати, відмінно підійде тим, хто не любить нудотну солодкість.
Дайте печінкою добре охолонути. Поки вона гаряче, краще його не чіпати, інакше може все поламатися. При охолодженні воно затвердіє і буде готове до подачі. Дуже добре поєднується з молоком і гарячими напоями, такими як чай, кава або какао. Рецепт, як приготувати пісочне печиво з джемом, до ваших послуг!
- Вершкове масло - 220 грам
- Білий цукор - 50 грам
- Тростинний цукор - 50 грам
- Цукрова пудра - 60 грам
- Мускатний горіх - 1 Ст. Ложка
- Жовток курячого яйця - 2 штуки
- Джем малиновий - 300 грам
- Борошно - 290 грам
Перш за все вершкове масло повинно бути розм'якшеним, щоб його без особливих зусиль можна було збити. Помістіть його в глибоку ємність і збийте за допомогою міксера.
Тепер додаємо до масла три види цукру і мускатний горіх. Збиваємо ще пару хвилин. Важливо, щоб все як слід перемішалося.
Тепер візьміть яйця. Мартенс відділи Желтков. Додайте в миску два жовтки.
Насипте приблизно половину від загальної кількості борошна, включите міксер на низьку швидкість і, збиваючи, підсипати борошно, що залишилося. Збивайте до отримання однорідної маси. Таким чином замісіть тісто для майбутнього печива.
Розкачайте тісто. За допомогою склянки виріжте з нього кола (це і буде наше печиво). За допомогою кондитерського мішка або пакета видавіть трохи джему на кожен гурток. Викладіть майбутні печива на деко, попередньо застелений папером для запікання.
У розігріту до 180 градусів духовку відправляємо печиво. Випікати потрібно приблизно хвилин 15. Але стежте за печиво після десяти хвилин випікання. Як тільки з'являється рум'яність - можна діставати.