Рецепт Бісквітний рулет з джемом «Maxeev »» фото

Бісквітний рулет з джемом «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На швидку руку , На святковий стіл
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.

А ви вже склали новорічне меню? Хочу запропонувати рецепт простого, бюджетного та смачного десерту на швидку руку для зайнятих господинь. Пропоную приготувати бісквітний рулет з джемом"Махеев'" .

Опис приготування:

Ніжний і повітряний рулет підійде і для святкового столу, і для сімейного чаювання. Готується він дійсно дуже швидко, з джемом # Махеев'_чудеса_за_полчаса. Така випічка виручить і зайнятих господинь і просто тих, у кого гості на порозі. Джем можете брати абсолютно будь-який. У мене в цей раз ягідно-фруктовий джем"Махеев'" з ароматом глінтвейну. Солодкий і пористий бісквіт в поєднанні з кислинкою джему - це дуже смачно! Вийшло просто чудове поєднання! Беріть рецепт на замітку!

  • Яйце - 5 штук
  • Цукор - 1 Склянка (склянка - 200 мл.)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач тіста - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Джем"маху" - 300 грам (будь-який)
бісквітний рулет з джемом
Підготуйте всі інгредієнти.
бісквітний рулет з джемом
У глибокій мисці з'єднайте яйця і цукор.
бісквітний рулет з джемом
Збийте протягом приблизно 3 хвилин до утворення білої піни.
бісквітний рулет з джемом
Додайте борошно, розпушувач і сіль.
бісквітний рулет з джемом
Збийте все ще раз до однорідного стану. Тісто має бути по густоті приблизно як рідка сметана.
бісквітний рулет з джемом
Тісто вилийте на деко, застелене пергаментом і випікайте при температурі 180 градусів близько 15-20 хвилин. У всіх духовки різні, тому рекомендую після 10 хвилин починати поглядати.
бісквітний рулет з джемом
Готовий бісквіт скрутіть разом з папером в рулет і укрийте рушником. Дайте трохи охолонути. Можна винести рулет на балкон для прискорення процесу (приблизно 10-15 хвилин буде цілком достатньо, щоб рулет трохи охолов і став більш пластичним).
бісквітний рулет з джемом
Потім розгорніть бісквіт, акуратно зніміть пергамент і змастіть корж джемом, трохи відступивши від одного краю. У мене ягідно-фруктовий джем"Махеев'" зі смаком і ароматом глінтвейну, але ви можете використовувати будь-який інший. Можна змастити рулет джемом відразу як дістали його з духовки, але треба діяти дуже швидко, поки бісквіт не охолов, інакше є ймовірність появи тріщин (випадок, якщо зовсім немає часу, а стіл накрити треба).
бісквітний рулет з джемом
Тепер знову поверніть рулет. Прикрасити готовий бісквітний рулет можете абсолютно на свій смак, я просто посипала його цукровою пудрою.
бісквітний рулет з джемом
Подавати рулет можна відразу ж, а можна загорнути у фольгу і прибрати в холодильник до потрібного години. Смачного!

Схожі рецепти