Кростата з джемом «Лісові ягоди» від «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.
Любіть італійську випічку? Тоді немає нічого простішого, ніж приготувати кростату з джемом"Лісові ягоди" від "Maheeva & Quot; . Буде смачно, гарантую!
Опис приготування:
#Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Вершкове масло - 130 грам (охолоджене)
- Вода - 50 мілілітрів (крижана)
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 300 грам (можливо буде потрібно додатково борошно для роботи з тестом)
- Джем - 300 грам("Лісові ягоди" від "Maheeva & Quot; )
Підготуйте інгредієнти.
Тісто можна готувати традиційним способом на столі, порубавши масло ножем, а можна приготувати в чаші блендера або міксера. Для цього влийте воду, vbeyte яйця, додайте сіль, цукор.
Додайте вершкове масло, порізане кубиком.
Додайте в чашу блендера (змішувач) просіяне борошно.
Змішайте всі інгредієнти.
Викладіть на стіл, присипаний борошном, замісіть тісто. Тісто має бути м'яким, еластичним.
Розділіть тісто на дві нерівні частини.
Більшу частину тіста викладіть у форму для випічки, сформуйте невисокі бортики, наколи дно виделкою.
Викладіть в підготовлену форму джем"Лісові ягоди" "Махеев' & Quot; , розрівняйте.
Час, що залишився тісто розкачайте в пласт, фігурним ножем наріжте смужки, викладіть"решітку" поверх джема. Випікайте кростату при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.
Подавайте кростату охолодженої, вона дуже смачна, а неймовірно ароматний джем"Лісові ягоди" нагадає про літо. Рекомендую спробувати!