Рецепт Кростата з джемом «Лісові ягоди» від «Maxeev »» фото

Кростата з джемом «Лісові ягоди» від «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Любіть італійську випічку? Тоді немає нічого простішого, ніж приготувати кростату з джемом"Лісові ягоди" від "Maheeva & Quot; . Буде смачно, гарантую!

Опис приготування:

#Махеев'_чудеса_за_полчаса

  • Вершкове масло - 130 грам (охолоджене)
  • Вода - 50 мілілітрів (крижана)
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 300 грам (можливо буде потрібно додатково борошно для роботи з тестом)
  • Джем - 300 грам("Лісові ягоди" від "Maheeva & Quot; )
кростата з джемом
Підготуйте інгредієнти.
кростата з джемом
Тісто можна готувати традиційним способом на столі, порубавши масло ножем, а можна приготувати в чаші блендера або міксера. Для цього влийте воду, vbeyte яйця, додайте сіль, цукор.
кростата з джемом
Додайте вершкове масло, порізане кубиком.
кростата з джемом
Додайте в чашу блендера (змішувач) просіяне борошно.
кростата з джемом
Змішайте всі інгредієнти.
кростата з джемом
Викладіть на стіл, присипаний борошном, замісіть тісто. Тісто має бути м'яким, еластичним.
кростата з джемом
Розділіть тісто на дві нерівні частини.
кростата з джемом
Більшу частину тіста викладіть у форму для випічки, сформуйте невисокі бортики, наколи дно виделкою.
кростата з джемом
Викладіть в підготовлену форму джем"Лісові ягоди" "Махеев' & Quot; , розрівняйте.
кростата з джемом
Час, що залишився тісто розкачайте в пласт, фігурним ножем наріжте смужки, викладіть"решітку" поверх джема. Випікайте кростату при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.
кростата з джемом
Подавайте кростату охолодженої, вона дуже смачна, а неймовірно ароматний джем"Лісові ягоди" нагадає про літо. Рекомендую спробувати!

Схожі рецепти