Рецепт Кростата з джемом «Лісові ягоди» від «Maxeev »» фото

Кростата з джемом «Лісові ягоди» від «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На швидку руку
Випічка, Солодке

Любіть італійську випічку? Тоді немає нічого простішого, ніж приготувати кростату з джемом "лісові ягоди" від"Maheeva & Quot. Буде смачно, гарантую!

#Махеев'_чудеса_за_полчаса

  • Вершкове масло - 130 грам (охолоджене)
  • Вода - 50 мілілітрів (крижана)
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 300 грам (можливо буде потрібно додатково борошно для роботи з тестом)
  • Джем - 300 грам( "лісові ягоди" від"Maheeva ")
кростата з джемом
Тісто можна готувати традиційним способом на столі, порубавши масло ножем, а можна приготувати в чаші блендера або міксера. Для цього влийте воду, vbeyte яйця, додайте сіль, цукор.
кростата з джемом
Додайте в чашу блендера (змішувач) просіяне борошно.
кростата з джемом
Більшу частину тіста викладіть у форму для випічки, сформуйте невисокі бортики, наколи дно виделкою.
кростата з джемом
Час, що залишився тісто розкачайте в пласт, фігурним ножем наріжте смужки, викладіть "решітку" поверх джема. Випікайте кростату при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.

Схожі рецепти