Кростата з сиром і джемом
(покроковий рецепт з фото)
Розсипчаста, хрустке тісто, ніжний сир і солодкий джем, а разом - ідеально смачний пиріг. Заглядайте в гості, я розповім, як легко приготувати кростату з сиром і джемом в домашніх умовах.
Кростата - це італійський пиріг з пісочного тіста з ягідної або фруктовою начинкою. У цьому рецепті для начинки візьмемо ще рикотту або домашній сир з домашнього жирного молока. Джем найкраще підійде з легкою кислинкою, у мене - сливовий.
- Борошно - 190 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 60 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Сир - 250 грам
- Джем - 6 Ст. Ложок(slivovиy)
Підготуйте необхідні продукти. Духовку поставте розігріватися на 180 ° С .
Яйце, цукор, ванілін збийте до пишної світлої піни, влийте масло, збийте.
Додайте борошно, замісіть м'яке тісто.
Сир збийте в блендері до однорідності. Тісто розділи 2 частини: 2/3 і 1/3 від цілого. Більшу частину тіста розкачати в дуже тонкий круглий пласт, помістіть в силіконову форму (d - 24 см).
Розподіліть сир рівномірно по дну пирога.
Зверху - джем. Другу частину тіста розкачати в тонкий пласт і розділіть на смужки по 1, 5-2 см шириною. Викладіть їх зверху у вигляді сітки. Поставте кростату запікатися в розігріту духовку на 35-40 хвилин.
Готову кростату з сиром і джемом повністю остудіть у формі. Смачного!