Рецепт Кростата з сиром і джемом фото

Кростата з сиром і джемом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Пісочне тісто
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Розсипчаста, хрустке тісто, ніжний сир і солодкий джем, а разом - ідеально смачний пиріг. Заглядайте в гості, я розповім, як легко приготувати кростату з сиром і джемом в домашніх умовах.

Опис приготування:

Кростата - це італійський пиріг з пісочного тіста з ягідної або фруктовою начинкою. У цьому рецепті для начинки візьмемо ще рикотту або домашній сир з домашнього жирного молока. Джем найкраще підійде з легкою кислинкою, у мене - сливовий.

  • Борошно - 190 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 60 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів
  • Сир - 250 грам
  • Джем - 6 Ст. Ложок(slivovиy)
кростата з сиром і джемом - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Духовку поставте розігріватися на 180 ° С .
кростата з сиром і джемом - фото крок 2
Яйце, цукор, ванілін збийте до пишної світлої піни, влийте масло, збийте.
кростата з сиром і джемом - фото крок 3
Додайте борошно, замісіть м'яке тісто.
кростата з сиром і джемом - фото крок 4
Сир збийте в блендері до однорідності. Тісто розділи 2 частини: 2/3 і 1/3 від цілого. Більшу частину тіста розкачати в дуже тонкий круглий пласт, помістіть в силіконову форму (d - 24 см).
кростата з сиром і джемом - фото крок 5
Розподіліть сир рівномірно по дну пирога.
кростата з сиром і джемом - фото крок 6
Зверху - джем. Другу частину тіста розкачати в тонкий пласт і розділіть на смужки по 1, 5-2 см шириною. Викладіть їх зверху у вигляді сітки. Поставте кростату запікатися в розігріту духовку на 35-40 хвилин.
кростата з сиром і джемом - фото крок 7
Готову кростату з сиром і джемом повністю остудіть у формі. Смачного!

Схожі рецепти