Шашлик із сьомги в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати вдома шашлик з сьомги можна в духовці. Швидко, смачно, корисно. Сьомгу я завжди мариную з лимоном і слабо солю. Чи не встигне нагрітися духовка, а шашлик вже готовий до запікання. Спробуйте самі!
Готувати шашлик з сьомги в духовці потрібно швидко, щоб не пересушити рибу. Сьомга сама по собі має оригінальний смак, тому немає потреби маринувати її в якихось модерних спеціях. Також готувати шашлик можна з будь-якої червоної риби. Подавайте шашлик з сьомги з рисом, овочами і соусами. До риби добре підходить білий соус і біле вино. Успіхів і приємного апетиту!
- Сьомга - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
Філе сьомги помити і обсушити паперовим рушником.
Порізати рибу і лимон на шматки.
Сьомгу посолити, поперчити.
Дати постояти 10-15 хвилин, нанизати на палички, полити оливковою олією.
Смажити при 200 градусах 10-15 хвилин. Смачного!