Шашлик із сьомги на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик із сьомги готується дуже просто і досить швидко. Приготуйте це блюдо і здивуєте своїх близьких новим смачним блюдом.
Ароматний і смачний шашлик з сьомги можна приготувати не тільки на багатті, але і вдома на звичайній сковороді. Соковита і ніжна рибка в легкому і простому маринаді дуже корисна і смачна. Влаштуйте собі прекрасний вечеря з шашликами, а рецепт приготування шашликів із сьомги з фото вам допоможе в цьому. Подайте до шашлику з сьомги лимон і насолоджуйтеся смачним і делікатесним блюдом.
- Філе сьомги - 400 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Каррі - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток
Філе сьомги моєму, прибираємо зайву вологу паперовою серветкою. Нарізаємо філе на кубики зі сторонами приблизно 5 см.
У глибокій мисці змішуємо рослинне масло з сіллю і порошком карі. У цій суміші маринуємо шматочки сьомги години 2.
Промариновані шматочки нанизуємо на дерев'яні шпажки.
Ставимо сковороду на вогонь, злегка змащуємо маслом і на сильному вогні обсмажуємо шашлики.
Кожну сторону шашлику обсмажуємо приблизно 1.5-2 хвилини.