Шарлотка з яблуками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з яблуками і сиром просто і швидко готується. Яблука з сиром відмінно поєднуються, додаємо корицю і виходить чудовий десерт з чудовим ароматом і смаком. Випікається півгодини.
Шарлотка з сиром і яблуками порадує і ласунів, і тих, хто любить харчуватися здорово. Сир ми їмо не так часто, як слід було б. Яблука для шарлотки беріть кисло-солодкі або кисленькі. Така шарлотка відмінно підійде для ленчу чи швидкого сніданку.
Як приготувати шарлотку з сиром і яблуками?
1. Яйця збийте з цукром до білої піни.
2. У яйця з цукром поступово вводите просіяне борошно. Додайте розпушувач або гашене оцтом або лимонним соком соду. Перемішайте.
3. Додайте в тісто натертий на крупній тертці маргарин або вершкове масло. Ретельно перемішайте. Не біда, якщо маргарин до кінця не розтанув.
4. Яблука промийте, очистіть від шкірки, виріжте насіннєву сумку. Наріжте часточками або великими кубиками.
5. Форму змастіть рослинною олією і присипте панірувальними сухарями.
6. На дно підготовленої форми викладіть нарізані яблука, посипте їх корицею.
7. На яблука викладіть ложкою сир. Зверху залийте тестом.
8. Форму з тістом ставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Шарлотка з сиром і яблуками готова!
Смачного!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Масло або маргарин - 60 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сир - 4 Ст. Ложки
- Яблука - 2 штуки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1-2 чайних ложок
- Панірувальні сухарі - 3-4 чайних ложок
Як приготувати шарлотку з сиром і яблуками?
1. Яйця збийте з цукром до білої піни.
2. У яйця з цукром поступово вводите просіяне борошно. Додайте розпушувач або гашене оцтом або лимонним соком соду. Перемішайте.
3. Додайте в тісто натертий на крупній тертці маргарин або вершкове масло. Ретельно перемішайте. Не біда, якщо маргарин до кінця не розтанув.
4. Яблука промийте, очистіть від шкірки, виріжте насіннєву сумку. Наріжте часточками або великими кубиками.
5. Форму змастіть рослинною олією і присипте панірувальними сухарями.
6. На дно підготовленої форми викладіть нарізані яблука, посипте їх корицею.
7. На яблука викладіть ложкою сир. Зверху залийте тестом.
8. Форму з тістом ставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Шарлотка з сиром і яблуками готова!
Смачного!