Шарлотка з яблуками і лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Моя подружка пече шарлотку з яблуками і лимоном. Виходить у неї досить смачно і красиво. Ми із задоволенням ходимо до неї на чаювання і кожен раз хтось цікавиться рецептиком. Раптом і вам треба?
Готову шарлотка з яблуками і лимоном охолодіть і посипте цукровою пудрою. Щоб пиріг вийшов не дуже високим візьміть форму більшого діаметру. Лимонну шарлотку можна подавати з ванільним морозивом. Вони відмінно поєднуються. Мені дуже подобається цей варіант шарлотки він такий ароматний, особливо якщо візьмете лайм. Успіхів і приємного апетиту!
- Яблука - 2-3 штук
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Лимон - 1 штука (сік і цедра в тісто)
- Ванілін - За смаком
Підготувати продукти, розігріти духовку.
Яблука очистити від шкірки і порізати дольками, укласти на дно форми.
Яблука очистити від шкірки і порізати дольками, укласти на дно форми.
Яйця збити з цукром, лимонним соком і ваніллю.
Додайте борошно і повільно замісіть тісто.
Додайте цедру одного лимона.
Тісто вилийте на яблука.
Випікайте 25-30 хвилин при 190 градусах.
Смачного!