Шарлотка з яблуками і черешнею
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з яблуками і черешнею мені особливо подобається коли, ягода велика чорна і соковита, зріла-преспелая! Непогано додати кориці. Пиріг дуже солодкий ніжний, яблука літні теж досить солодкі
Шарлотка з яблуками і черешнею дуже пишний і смачний пиріг, який можна готувати у вихідний день з ранку, коли вся сім'я будинку. Можна використовувати заморожену черешню і навіть заморожені яблука. Особливо приємний такий пиріг глибокої взимку або ранньою осінню. Тоді я його називаю спогадом про літо. Спробуйте самі! Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
- Яблуко - 2 штуки
- Черешня без кісточок - 150 грам
Підготувати продукти.
Змішати яйця, цукор і кефір.
Додати масло, ванілін, борошно з содою. Тісто має вийти як густа сметана.
На дно форми викласти яблука.
На яблука викладіть тісто.
Черешню викладіть по колу, злегка вдавлюючи в тісто.
Випікати при 175-180 градусах 40-45 хвилин.
Смачного!