«шарлотка» з черешнею
(покроковий рецепт з фото)
Традиційна яблучна "шарлотка" - це просто і, безумовно, смачно. Але цей рецепт хороший ще й з тим, що з ним легко можна експериментувати. Для любителів домашньої випічки пропоную цей варіант.
Пропоную Вашій увазі класну ідею, як приготувати "шарлотку" з черешнею. Відразу хочу сказати, що кісточки потрібно обов'язково дістати. А в іншому все досить просто: повітряне тісто, смачні ягоди. Це чудовий десерт до чаю для всієї родини, який раджу обов'язково спробувати!
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 150-200 грам
- Борошно - 250 грам (приблизно)
- Крем - 200 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Черешня - За смаком (без кісточок! )
1
Духовку дозволите, нехай гріється до 180 градусів. Форму для запікання застеліть пергаментом або змастіть маслом.
2
Акуратно відокремте білки від жовтків. Останні з'єднайте з половиною цукру і збийте до білого.
3
Продовжуючи збивати, додайте сметану.
4
Борошно і розпушувач просійте і додайте невеликими порціями.
5
Білки з цукром, що залишився збийте до щільних піків. Викладіть в тісто і акуратно перемішайте.
6
Черешню вимийте, обсушити, видаліть кісточки. Додайте в тісто.
7
Акуратно перемішавши, викладіть тісто у форму і запікайте пиріг близько години до рум'яності.
Перед подачею можна присипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!
Перед подачею можна присипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!