Рецепт Шарлотка з яблук фото

Шарлотка з яблук
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Фрукти, Яблука, Яйця
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Шарлотка

Один з найпростіших, мабуть, варіантів домашньої випічки - це шарлотка. Ніжне і повітряне тісто в поєднанні з яблучною кислинкою обожнюють і дорослі, і малюки. Ось ще один рецепт цих ласощів.

Поспішаю поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати шарлотку з яблук. Ароматний ванільний бісквіт чудово підходить в якості десерту до чаю і частування гостей. Крім того, в рецепт ви можете використовувати також корицю для аромату і сік лимона, якщо яблучка будуть занадто солодкими, щоб підкреслити смак.

  • Яйце - 5 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яблука - 3-5 штук
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
шарлотка з яблук - фото крок 1
1. Перед початком процесу включіть її на 180 градусів, нехай розігрівається. Вимийте і очистіть від шкірки і серцевини яблука. Найкраще використовувати зелені і трохи кислуваті яблучка.
шарлотка з яблук - фото крок 2
2. М'якоть наріжте тоненько.
шарлотка з яблук - фото крок 3
3. Для приготування тіста з'єднайте в глибокій мисці яйця з цукром.
шарлотка з яблук - фото крок 4
4. Для аромату можете всипати пакетик ванільного цукру. Збийте все віночком або міксером.
шарлотка з яблук - фото крок 5
5. У збиті яйця всипати невеликими порціями просіяне з сіллю борошно.
шарлотка з яблук - фото крок 6
6. Жароміцних форму змажте як слід вершковим маслом. Вилийте на дно трохи тесту.
шарлотка з яблук - фото крок 7
7. Після викладіть рівним шаром яблука і зверху залийте тестом.
шарлотка з яблук - фото крок 8
8. Випікайте шарлотку 45-55 хвилин до рум'яної скоринки.
шарлотка з яблук - фото крок 9
9. Готовий пиріг акуратно дістаньте з форми, остудіть і при подачі присипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти