Шарлотка з мандаринами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спекти щось святкове? Пропоную приготувати шарлотку з мандаринами. Відмінний десерт, піднімає настрій відразу на кілька пунктів!
Рецепт дуже простий і не забере багато часу. Шарлотка виходить ніжна, повітряна, з ароматною і соковитою начинкою. Встояти неможливо! Не виявилося під рукою мандаринів? Візьміть яблука, груші або будь-які ягоди. В будь-якому випадку, з будь-яким поєднанням, цей чудовий пиріг виходить надзвичайно смачним!
- Цукор - 1 Склянка(300 мл.)
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Мандарини - 2-3 штук
Підготуйте всі інгредієнти.
Мандарини очистіть і розберіть на часточки.
Яйця збийте з цукром до утворення білої піни.
Додайте борошно і соду.
Перемішайте і додайте очищені мандарини.
Перемішайте все ще раз.
Форму для випічки змастіть маслом і присипте борошном або манкою. Вилийте тісто і розрівняйте його лопаткою. Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів до рум'яного кольору близько 30-40 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
Sharlotka з mandarinami готовий. Готовому пирогу дайте трохи охолонути, потім витягніть його з форми і подавайте до столу.
За бажанням присипте верх цукровою пудрою. Смачного!