Індичка з мандаринами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати індичку з мандаринами для тих, хто любить смачні страви з насиченим смаком і ароматом, але в той же час досить легкі і не приносять шкоди фігурі. Спробуйте!
Ніколи б не додумалась для приготування м'яса використовувати мандарини і мед, але цей рецепт мене зацікавив, а коли я його приготувала - підкорив, своєю простотою і вишуканістю. Поєднання мандаринів і меду дає просто чарівний смак і аромат. Я люблю використовувати багато перцю, тоді філе виходить просто шикарним. Таке блюдо можна подати до будь-якого гарніру, але як на мене, то воно найкраще піде до салату з свіжих овочів.
- Філе індички - 400 грам
- Мандарини - 3-4 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Мед - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Філе промийте та висушіть паперовими рушниками. Посоліть і поперчіть філе з обох сторін.
Зробіть в грудях надрізи і вкладіть в них пластини мандаринів товщиною 3-5 мм.
Загорніть філе з мандаринами в фольгу.
Надішліть індичку в духовку на 30-40 хвилин, температура 180 градусів.
Поки запікається філе, підготуйте ароматну заливку. Змішайте трохи нагріте мед і сік залишилися мандаринів.
Для 15 хвилин до готовності розгорніть фольгу і залийте філе індички підготовленої заливкою. Знову відправте в духовку, вже не загортаючи фольгу.
Філе індички з мандаринами готове.
Смачного!