Домашнє морозиво з мандаринами
(покроковий рецепт з фото)
Морозиво - дуже хороший варіант десерту, який можна подати за будь-що. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати домашнє морозиво з мандаринами, по-справжньому свіжий і смачний десерт!
Після того, як ви прочитаєте цей рецепт, для вас не буде нічого простіше, ніж приготувати морозиво в домашніх умовах! Це один з найпростіших рецептів, для якого вам знадобиться мінімум інгредієнтів: крем, згущене молоко і мандарини.
- Крем 20% - 200 грам
- Згущене молоко - 160 мілілітрів
- Мандарини - 4 штуки
1. Для початку очистіть мандарини від шкірки і кісточок. За допомогою блендера подрібніть їх до однорідного стану. Потім за допомогою сита протріть мандаринову масу, щоб отримати сік без м'якоті.
2. Далі додайте згущене молоко, сметану і добре збийте блендером. Надішліть суміш в морозилку на кілька годин, щопівгодини дістаючи і заново збиваючи морозиво, щоб наситити його повітрям.
3. Подавайте морозиво, прикрасивши його часточками мандарина. Смачного!