Домашнє морозиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися простим рецептом домашнього морозива без яєць. Хочете порадувати гостей або близьких? Тоді цей десерт як раз те, що вам потрібно!
Як я і обіцяла, готується таке морозиво дуже просто. Потрібен тільки хороший міксер або блендер. Для приготування домашнього морозива без яєць нам знадобляться вершки жирні, трохи згущеного молока. Чим вершки жирніше, тим більше морозиво буде схоже на пломбір. Готовий десерт можна подати і з шоколадом, і з варенням, можна просто з фруктами. Показую і розповідаю далі.
- Персики - 2-3 штук
- Вершки - 200 мілілітрів
- Згущене молоко - 0, 25 склянки
- Мелений мигдаль - 30 грам
Персики (до речі, можна використовувати і банани, і ягоди замість персиків) ріжемо і подрібнюємо в блендері. Потім збиваємо вершки і додаємо до них згущене молоко. Потім додаємо персикове пюре і знову збиваємо гарненько.
Додаємо наостанок мигдаль, ще раз збиваємо, розкладаємо по формах і відправляємо в морозилку.
Ось наше домашнє морозиво без яєць і готово! Можна подавати і приємного апетиту!