Домашнє морозиво з йогурту
(покроковий рецепт з фото)
У розпал літнього сезону немає нічого кращого освіжаючого і корисного домашнього морозива. Такий десерт не зашкодить фігурі, але допоможе зарядитися позитивними емоціями на весь день!
Ви не знаєте, як приготувати домашнє морозиво з йогурту, але хочете побалувати себе такою смакотою? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді. Натуральне морозиво, яке містить мінімум калорій і максимум вітамінів, обов'язково прикрасить ваш стіл.
- Полуниця - 200 грам (або інші ягоди і фрукти)
- Йогурт - 400 мілілітрів
Насамперед підготуйте ягоди. Вимийте полуницю, звільніть її від плодоніжок. Найсмачніше морозиво вийде з стиглих ягід, вирощених під відкритим небом. Тому варто купувати домашню полуницю.
Наріжте ягоди на великі шматочки і складіть їх в чашу блендера. Подрібніть їх. Потім влийте охолоджений йогурт. Ви можете додати йогурт з іншим смаком, щоб отримати Мультифруктова морозиво. Якщо вам хочеться, щоб десерт вийшов солодшим, всипте в чашу пару ложок цукру або цукрової пудри. Збивайте ягоди з йогуртом кілька хвилин на максимальній потужності.
Отриману суміш викласти в миску і накрийте харчовою плівкою. Поставте миску в морозильну камеру на півгодини. Після закінчення цього часу дістаньте морозиво і перемішайте. Повторіть цю процедуру 3-4 рази, поки десерт не загусне. Подавайте морозиво, прикрасивши його цілими ягодами.