Рецепт Домашнє морозиво з йогурту фото

Домашнє морозиво з йогурту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти , Фрукти
Для дітей
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У розпал літнього сезону немає нічого кращого освіжаючого і корисного домашнього морозива. Такий десерт не зашкодить фігурі, але допоможе зарядитися позитивними емоціями на весь день!

Опис приготування:

Ви не знаєте, як приготувати домашнє морозиво з йогурту, але хочете побалувати себе такою смакотою? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді. Натуральне морозиво, яке містить мінімум калорій і максимум вітамінів, обов'язково прикрасить ваш стіл.

  • Полуниця - 200 грам (або інші ягоди і фрукти)
  • Йогурт - 400 мілілітрів
домашнє морозиво з йогурту - фото крок 1
Насамперед підготуйте ягоди. Вимийте полуницю, звільніть її від плодоніжок. Найсмачніше морозиво вийде з стиглих ягід, вирощених під відкритим небом. Тому варто купувати домашню полуницю.
домашнє морозиво з йогурту - фото крок 2
Наріжте ягоди на великі шматочки і складіть їх в чашу блендера. Подрібніть їх. Потім влийте охолоджений йогурт. Ви можете додати йогурт з іншим смаком, щоб отримати Мультифруктова морозиво. Якщо вам хочеться, щоб десерт вийшов солодшим, всипте в чашу пару ложок цукру або цукрової пудри. Збивайте ягоди з йогуртом кілька хвилин на максимальній потужності.
домашнє морозиво з йогурту - фото крок 3
Отриману суміш викласти в миску і накрийте харчовою плівкою. Поставте миску в морозильну камеру на півгодини. Після закінчення цього часу дістаньте морозиво і перемішайте. Повторіть цю процедуру 3-4 рази, поки десерт не загусне. Подавайте морозиво, прикрасивши його цілими ягодами.

Схожі рецепти