Sharlotka з klyukvoy
(покроковий рецепт з фото)
Такий простий рецепт шарлотки з журавлиною сподобається всім любителям свіжих і яскравих десертів. Тут якраз відмінне поєднання солодкого і кислуватого смаків! пробуємо!
Мені особисто цей класичний рецепт шарлотки з журавлиною дуже подобається саме своїм кисленьким свіжим смаком і повітряної консистенцією самого тіста. Саме тому, як я вважаю, шарлотку з журавлиною в домашніх умовах просто-таки неможливо приготувати без якісного міксера, тільки так у вас вийде по-справжньому апетитний десерт!
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Журавлина - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
1. Журавлину размораживаем, якщо потрібно.
2. Яйця перетираємо зі склянкою цукру. Найкраще це зробити міксером.
3. Потім маленькими порціями всипаємо борошно, постійно продовжуючи збивати міксером.
4. Додамо ягоди і дуже акуратно перемішати, щоб тісто не "опало" .
5. Форму для запікання змащуємо маслом або жиром, виливаємо тісто. Випікаємо 30-40 хвилин в розігрітій духовці.